Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2019. g.

Nakon isteka roka za žalbe koji je tekao od 21. do 28. svibnja 2019.g. Povjerenstvo za provedbu Natječaja za studentske programe je donijelo konačan prijedlog raspodjele koji je u sklopu Proračuna SZZG-a za 2019.g. usvojila Skupština Studentskog Zbora Sveučilišta u Zagrebu, a suglasnost je dao i Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj  11. sjednici 11. lipnja 2019.g.

Na Natječaj je pristiglo 219 programa za koje je zatraženo 4.980.421,82 kn. Za studentske programe je je raspodijeljeno ukupno 1.147.271,83 kn na 173 programa.

Sredstva za studentske programe bit će doznačena na račune sastavnica na kojima studiraju prijavitelji programa.

Potvrdu o dodijeljenim sredstvima možete zatražiti na studentski.zbor@gmail.com

Prijavitelji programa, obvezni su računovodstvu fakulteta/akademije na čiji račun će biti doznačena sredstva dostaviti potpuno financijsko i programsko  izvješće o provedenom programu, najkasnije 30 dana od završetka provedbe, a isto učitati i u aplikaciju za potrebe Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Povjerenstvo je djelovalo u sastavu: prof. dr. sc. Klaudio Pap- Grafički fakultet, izv. prof. dr. sc. Slavko Slišković- Katolički bogoslovni fakultet, prof. dr. sc. Lajoš Žager- Ekonomski fakultet te studenti Dino Anlar- Fakultet strojarstva i brodogradnje, Tea Babić- Pravni fakultet, Krešimir Domazet-Stomatološki fakultet i Karlo Nikoletić- Prirodoslovno-matematički fakultet

 

REZULTATI NATJEČAJA za sufinanciranje studentskih programa za 2019.g.

Aplikacija za prijavu programa i podnošenje izvještaja u koju se ulazi putem AAI identiteta

Zadnje objavljeno

Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2020. g. Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih programa u 2020. Predsjednik SZZG-a dao ostavku Natječaj ponovno produžen! Produljen rok za prijavu na Natječaj SZZG-a! Objavljen Natječaj za financiranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu! Izvješće s 4. sjednice Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tin Kolenko novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Rezultati SC-ovog natječaja za financiranje studentskih projekata! IZVJEŠTAJ S 3. SJEDNICE STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu solidarizirala se sa studentima Fakulteta hrvatskih studija Dvostruka zamjenica predsjednika Josipa Smoljo o studentskom predstavništvu te aktivnostima i planovima SZZG-a i HSZ-a 2. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održana 12.12.2019. “Postajanjem fakultetom postajemo posve ravnopravna sastavnica Sveučilišta u Zagrebu” Razgovor s Marijom Barić Đurđević, predsjednicom Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu Studentski centar dijeli velike novce za studentske projekte Javni poziv za prijave za članove studentskih odbora Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu Očitovanje SZZG-a na mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Konačni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost Studentskog zbora