Sveučilišna brucošijada

Na samom početku akademske godine, tik prije fakultetskih obveza, Studentski zbor organizira party dobrodošlice brucošima najvećeg hrvatskog sveučilišta. U prostorima Studentskog centra, na više plesnih stageova, Sveučilišna brucošijada zadovoljava sve glazbene prohtjeve svih studenata prve godine i onih koji se osjećaju kao oni.

Oko četiri tisuće studenata uživa u dobroj energiji i pleše na ritmove elektro, rock, trash i domaće glazbe u najluđoj noći u gradu. Prva Sveučilišna brucošijada organizirana je 2014. godine, a svaka nova donosi nešto novo; od raznih glazbenih pravaca do otvaranja kultnih glazbenih prostorija – &TD teatra. Na brucošijadi su nastupili Bad Copy, Who See, Kuzma & Shaka Zulu, Diktatori i mnogi drugi studentski i nestudentski, popularni i mainstream bendovi.

Pratite našu stranicu Sveučilišna brucošijada i već početkom sljedeće akademske godine izvadi kalendar i zabilježi si jednu subotu za najluđu studentsku zabavu u gradu. Termin ćemo definirati ovisno o rasporedu vaših kolokvija. 😉

Facebook

Aftermovie