Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2020. g.

Nakon isteka roka za žalbe koji je tekao od 3. do 10. lipnja 2020.g. Povjerenstvo za provedbu Natječaja za studentske programe je donijelo konačan prijedlog raspodjele koji je u sklopu Proračuna Studentskog zbora za 2020.g. usvojila Skupština Studentskog Zbora Sveučilišta u Zagrebu, a suglasnost je dao i Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj  11. redovitoj elektroničkoj sjednici 14. srpnja 2020.g.

Sredstva za studentske programe bit će doznačena na račune sastavnica na kojima studiraju prijavitelji programa.

Potvrdu o dodijeljenim sredstvima možete zatražiti na studentski.zbor@gmail.com

Prijavitelji programa, obvezni su računovodstvu fakulteta/akademije na čiji račun će biti doznačena sredstva dostaviti potpuno financijsko i programsko  izvješće o provedenom programu, najkasnije 30 dana od završetka provedbe, a naknadno isto učitati i u aplikaciju za potrebe Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Povjerenstvo je djelovalo u sastavu: prof. dr. sc. Klaudio Pap- Grafički fakultet, izv. prof. dr. sc. Slavko Slišković- Katolički bogoslovni fakultet, prof. dr. sc. Lajoš Žager- Ekonomski fakultet te studenti Ivan-Pavao Boras- Fakultet strojarstva i brodogradnje, Krešimir Domazet-Stomatološki fakultet, Mihovil Mioković- Ekonomski fakultet i Josip Periša- Filozofski fakultet

 

REZULTATI NATJEČAJA za sufinanciranje studentskih programa za 2020.g.

Aplikacija za prijavu programa i podnošenje izvještaja u koju se ulazi putem AAI identiteta (aktivna nakon ljetnih praznika).

Zadnje objavljeno

Otvoren je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 2021.g. Novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Produžen Natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu NATJEČAJ za izradu logotipa (vizualnog identiteta) Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Za predsjednika Studentskoga zbora izabran Mihovil Mioković s Ekonomskoga fakulteta Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih programa u 2020. Predsjednik SZZG-a dao ostavku Natječaj ponovno produžen! Produljen rok za prijavu na Natječaj SZZG-a! Objavljen Natječaj za financiranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu! Izvješće s 4. sjednice Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tin Kolenko novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Rezultati SC-ovog natječaja za financiranje studentskih projekata! IZVJEŠTAJ S 3. SJEDNICE STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu solidarizirala se sa studentima Fakulteta hrvatskih studija Dvostruka zamjenica predsjednika Josipa Smoljo o studentskom predstavništvu te aktivnostima i planovima SZZG-a i HSZ-a 2. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održana 12.12.2019. “Postajanjem fakultetom postajemo posve ravnopravna sastavnica Sveučilišta u Zagrebu” Razgovor s Marijom Barić Đurđević, predsjednicom Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu Studentski centar dijeli velike novce za studentske projekte Javni poziv za prijave za članove studentskih odbora Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu Očitovanje SZZG-a na mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Konačni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost Studentskog zbora