Motiviraj se

O projektu

Svakom je studentu barem jednom u tijeku studija (da ne kažemo tjedna ili semestra) uzmanjkalo motivacije. Razne studentske obveze redovito se odgađaju što na kraju rezultira slabijim ishodom, lošijim rezultatima te nižim ocjenama. Motiviraj se je projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu čiji je cilj upravo motivacija studenata! Želja nam je služiti studentima i unaprijediti studentski život, a ideja čitavog projekta vođena je krilaticom “Studenti za studente”. Motiviraj se je projekt čiji je cilj edukacija i inspiracija studenata kroz razne radionice i predavanja koja su potpuno besplatna i otvorena javnosti.

Povijest projekta

Prvi projekt organiziran je 2018. godine u suradnji s Debatnim klubom Ekonomskog fakulteta u Sveučilišta u Zagrebu koji je svojim iskustvom pomogao ovom projektu da stane na noge, a drugi ciklus predavanja, onaj u siječnju 2019., raširio je svoja krila i dignuo se na jednu novu, višu razinu, u posve samostalnoj organizaciji Studentskog zvora Sveučilišta u Zagrebu. Partneri projekta su Sveučilište u Zagrebu i zagrebački Studentski centar. Predavači projekta Motiviraj se dolaze iz različitih područja djelovanja, a svoja predavanja temelje ili na autobiografskom doživljaju života i uspjeha ili na znanstvenim činjenjicama usko vezanim uz njihovu ekspertizu. Ovaj događaj dosada su uveličali: Boris Blažinić, Miroslav Ćiro Blažević, Paola Valić Bekić, Božidar Nikša Tarabić, Saša Ceci, Goran Šimić, Nino Raspudić, Željko Pervan i Vlatko Štampar.

Kako se uključiti u projekt?

Sam proces organizacije događaja traje nekoliko mjeseci tijekom kojih različite radne skupine obavljaju poslove od kontaktiranja i razgovora s potencijalnim izlagačima, PR-a, logistike, dizajna vizualnog identiteta itd. Ukoliko ste zainteresirani za uključenje u organizaciju projekta pošaljite zamolbu i životopis na e-mail.