Projekti

SCoolFest

07.06.2019.

Četiri godine zaredom, Studentski zbor u suradnji s partnerom, Studentskim centrom, organizira najveći studentski festival u Hrvatskoj, SCoolFest. Studentski centar je u prošlosti bio centar intelektualnog i kulturnog studentskog okupljanja, a sada studentima služi za podizanje studentskih ugovora i povremeni odlazak u studentsku menzu...
Saznaj više

Sveučilišna brucošijada

02.01.2019.

Na samom početku akademske godine, tik prije fakultetskih obveza, Studentski zbor organizira party dobrodošlice brucošima najvećeg hrvatskog sveučilišta. U prostorima Studentskog centra, na više plesnih stageova, Sveučilišna brucošijada zadovoljava sve glazbene prohtjeve svih studenata prve godine i onih koji se osjećaju kao oni.
Saznaj više

Zdravo Sveučilište

03.01.2019.

Odbor za studentsku zdravstvenu zaštitu Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu pokrenut je s ciljem očuvanja i unaprjeđenja zdravlja studenata kroz edukacije, učenje novih vještina te socijalne i kulturne interakcija.
Saznaj više

Motiviraj se

09.03.2019.

Svakom je studentu barem jednom u tijeku studija (da ne kažemo tjedna ili semestra) uzmanjkalo motivacije. Razne studentske obveze redovito se odgađaju što na kraju rezultira slabijim ishodom, lošijim rezultatima te nižim ocjenama.
Saznaj više