Objavljen Natječaj za financiranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu!

Dana 11. ožujka raspisan je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu!

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

 

Kategorije u kojima se studentski programi mogu prijaviti su:

 1. Znanstvene i sportske studentske manifestacije
  (organizacija o odlazak na humanijadu, primatijadu, ekonomijadu i sl.) 

 2. Znanstveni i stručni skupovi i događanja
  (grupni odlasci na natjecanja, simulacije, moot court, konferencije, skupove i dr.)
 3. Kulturna zbivanja i programi/izvedbena umjetnost

 4. Studentski mediji

 5. Sportske aktivnosti

 6. Studentski i znanstveni projekti

 

Natječajem se neće sufinancirati:

 1. Programi udruga i studentskih zborova sastavnica koje nisu upisane u Upisniku studentskih organizacija Sveučilišta u Zagrebu, programi strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republici Hrvatskoj (imaju zasebnu stavku u Državnom proračunu)
 2. Programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na volonterskom radu
 3. A) Studentske brucošijade i zabave
  B) Odlazak na stručne prakse i stručne sportske događaje u okviru nastave
  C) Nabava tehničke, sportske i informatičke opreme
  D) Odlazak na stručnu/ terensku nastavu u okviru izvedbenog plana nastavnih aktivnosti
  E) Odlazak na sportske turnire (natjecanja)
  F) Predviđene novčane nagrade koje se dodjeljuju u sklopu programa

Cilj natječaja je sufinanciranje provedbe prijavljenih studentskih programa na dobrobit cijele akademske zajednice. Glavni ključ za raspodjelu sredstava čine slijedeći kriteriji: izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, značaj za zajednicu, dugoročnost i tradicija.

Proces evaluacije se temelji na načelima kvalitete, transparentnosti, jednakosti tretmana, nepristranosti i jednakosti i brzini.

Informacije o kriterijima Natječaja, potrebnoj obaveznoj i fakultativnoj dokumentaciji, napomenama, uvjetima prijave  i načinu vrednovanja programa pročitajte ovdje: NatječajUpute o provedbi Natječaja.

Savjetujemo da tekst Natječaja, Upute o provedbi natječaja i Upute za korištenje aplikacije detaljno proučite.

Na Natječaj se možete prijaviti putem https://apps.unizg.hr/studentski-projekti/ za prijavu natječaja. Upute o prijavi programa na natječaj kroz aplikaciju možete pronaći ovdje.

Za sve dodatne upite oko provedbe i realizacije Natječaja možete poslati na studentski.zbor@gmail.com.

 

Natječaj je otvoren od 11. ožujka do 29. ožujka 2020. u 11:59 sati!

Zadnje objavljeno

Otvoren je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 2021.g. Novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Produžen Natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu NATJEČAJ za izradu logotipa (vizualnog identiteta) Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Za predsjednika Studentskoga zbora izabran Mihovil Mioković s Ekonomskoga fakulteta Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2020. g. Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih programa u 2020. Predsjednik SZZG-a dao ostavku Natječaj ponovno produžen! Produljen rok za prijavu na Natječaj SZZG-a! Izvješće s 4. sjednice Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tin Kolenko novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Rezultati SC-ovog natječaja za financiranje studentskih projekata! IZVJEŠTAJ S 3. SJEDNICE STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu solidarizirala se sa studentima Fakulteta hrvatskih studija Dvostruka zamjenica predsjednika Josipa Smoljo o studentskom predstavništvu te aktivnostima i planovima SZZG-a i HSZ-a 2. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održana 12.12.2019. “Postajanjem fakultetom postajemo posve ravnopravna sastavnica Sveučilišta u Zagrebu” Razgovor s Marijom Barić Đurđević, predsjednicom Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu Studentski centar dijeli velike novce za studentske projekte Javni poziv za prijave za članove studentskih odbora Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu Očitovanje SZZG-a na mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Konačni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost Studentskog zbora