vijesti

PREGLED TJEDNA

Dragi naši,

vraćamo se, u nešto novom formatu, s pregledom tjednih događanja u Zagrebu za koja procjenjujemo da su od interesa i važnosti za studente.

Sve koji organiziraju takve evente pozivamo da nas o tome obavijeste na službeni mail Zbora ili da nam se jave u inbox Facebook stranice.

Tjedan je započeo s prvim cjelotjednim događajem; Job Fair Meetup 2021. koji se održava djelomično online, a djelomično u prostorijama FER-a.

U srijedu započinje trodnevni događaj NAŠE ZDRAVLJE VS COVID-19: što raditi i kako si pomoći? u organizaciji udruge Probion, a od četvrtka do subote vas pozivamo na niz edukacija o mogućnostima održavanja općeg i oralnog zdravlja studenata na Dani zdravlja - kampus Varaždin 2021. s naglaskom na edukacije o korištenju informatičkih tehnologija u radu doktora medicine i oralne medicine.

Od idućeg ponedjeljka započinje drugi cjelotjedni događaj - Tjedan medijacije 2021. koji će se održati online u organizacije udruge Meritokrat.Do četvrtka se možete prijaviti za online World bank youth summit u organizaciji World Bank Croatia koji će se održati u lipnju.

U petak i subotu će se održati Konferencija studenata učiteljskog i odgojiteljskog studija 2021 Tranzicija - most u obrazovanju, a u subotu SiSB6-Simpozij Studenata Bioloških Usmjerenja 2021.Pozivamo vas da se dodatno informirate o navedenim događajima i obratite pažnju na moguće rokove za prijavu za sudjelovanje!