vijesti

MENTALNO ZDRAVLJE

U ovom zahtjevnom vremenu koje izaziva sad već kroničan stres kod svih nas, važno je brinuti o sebi i onima u našoj okolini.

U Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „A. Štampar“ i savjetovalištu projekta Zdravo sveučilište uočili smo da se u posljednje vrijeme brojni mladi ljudi i studenti žale na probleme povezane s anksioznošću, depresivnosti te drugim emocionalnim teškoćama. Stoga smo odlučili organizirati psihoedukativno predavanje kako bismo osvijestili probleme, kako bi mladi mogli procijeniti trebaju li pomoć okoline, stručnjaka ili nekog drugog te kako bi mogli pomoći drugima koji se otežano nose sa stresom kojeg doživljavaju.

Uz psihoedukativan dio, odvojit ćemo vrijeme i za sva pitanja koja imate ili koja vam se jave tijekom predavanja. Također, dobit ćete informacije gdje se možete javiti za dobivanje podrške i pomoći stručnjaka.

Predavanje će biti održano u dva navrata - u utorak 18.5. i srijedu 26.5., svakog puta s početkom u 18 sati. Provodit će se putem Zoom aplikacije, a predviđeno trajanje je 75 minuta.
Predavanje možete pratiti na ovoj poveznici.
https://us02web.zoom.us/j/82657214674...