vijesti

NATJEČAJ za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2023. godinu

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je temeljem odluka sa svoje 13. sjednice od 17. ožujka 2023. g. i 13. elektroničke sjednice od 13. travnja 2023. g donijela odluku o raspisivanju NATJEČAJA za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2023. godinu.

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu, u skladu sa Zakonom (čl 12.)


Prijave na Natječaj su otvorene od 19.04.2023. u 11:59 sati do zaključno 30.04.2023. u 22:00 sati putem aplikacije.Cilj natječaja je sufinanciranje provedbe prijavljenih studentskih programa na dobrobit cijele akademske zajednice. 

Glavni ključ za raspodjelu sredstava čine slijedeći kriteriji: izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, značaj za zajednicu, dugoročnost i tradicija.


Informacije o kriterijima Natječaja, potrebnoj obaveznoj i fakultativnoj dokumentaciji, napomenama, uvjetima prijave i načinu vrednovanja programa možete pronaći na u dokumentima u nastavku (Natječaj SZZG 2023Upute o provedbi natječaja 2023).

Sve dodatne upite možete poslati na mail: studentski.zbor@gmail.com


Studenti poslijediplomskih studija trebaju RADNIM DANOM, da bi im SRCE omogućilo pristup aplikaciji, poslati  na studentski.zbor@gmail.com: ime i prezime, OIB i sastavnicu na kojoj studiraju.


Korisno: Upisnik studentskih organizacija infoPravilnik (s obrascima)