vijesti

Javno savjetovanje o Prijedlogu Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu
ODLUKA O SAVJETOVANJU

 

Na temelju odluke donesene na 10. elektroničkoj sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održane 9. srpnja 2024. godine, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu otvara Javno savjetovanje o Prijedlogu Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu koje će se provoditi u elektroničkom obliku od 10. srpnja 2024. do uključivo 31. srpnja 2024. godine.

 

Odluku o otvaranju savjetovanja možete pronaći na poveznici

 

PRIJEDLOG STATUTA

 

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu (dalje: Skupština) je na svojoj 2. sjednici održanoj 1. prosinca 2023. godine donijela odluku o osnivanju Radne skupine za izradu Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu (dalje: Radna skupina) i imenovanju predsjednika Radne skupine (Klasa: 2-5/127,  Urbroj: 272-23/01). Nakon rada na sastancima, Radna skupina je formirala nacrt prijedloga novog Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu (dalje: Statut).

 

Nacrt prijedloga Statuta se može preuzeti na poveznici.

 

SUDJELOVANJE U SAVJETOVANJU

 

Zainteresirana javnost može sudjelovati u savjetovanju putem digitalnog obrasca, a u skladu s Uputama donesenim na 10. elektroničkoj sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održane 9. srpnja 2024. godine. 

 

Upute za sudjelovanje u savjetovanju se mogu pronaći na poveznici.

 

Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju se može pronaći na poveznici.

 

Na ovoj mrežnoj stranici bit će objavljeno Izvješće o provedenom savjetovanju.

 

KONTAKT

 

U slučaju dodatnih pitanja u vezi savjetovanja, slobodno se javite na: studentski.zbor@gmail.com