Javni poziv za prijave za članove studentskih odbora Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu

Poštovani stanari studentskih domova

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima Studentskog centra Zagreb.

Pozivamo sve zainteresirane stanare studentskih domova da se jave putem e-pošte na studentski.zbor@gmail.com kako bi u suradnji sa Studentskim zborom i Studentskim Centrom radili na unaprjeđenju kvalitete studentskog života.

Prijave su otvorene do 9. prosinca 2019.g. do 12:00 sati.

Za prijavu je potrebno navesti: Ime i prezime, broj mobitela, studij i ime studentskog doma u kojem ste smješteni

Članovi odbora mogu biti samo studenti smješteni u tom studentskom domu.

Odbori imaju 7 članova, a mandat im je godinu dana.

U slučaju prijave većeg broja studenata od propisanog, Povjerenstvo za provedbu intervjua s kandidatima za studentske odbore će obaviti razgovor sa svim kandidatima kako bi izabrali potrebnih 7. Spomenuto povjerenstvo je imenovao Studentski zbor koji će Studentskom centru predložiti kandidate u skladu s Pravilnikom.

Moguće se prijaviti za sljedeće Odbore:

  1. Studentski odbor Stjepan Radić
  2. Studentski odbor Cvjetno naselje
  3. Studentski odbor Ante Starčević
  4. Studentski odbor Lašćina

 

Prava i dužnosti članova su propisana čl.9 Pravilnika o studentskim odborima… (istraživati problematiku koja se tiče života u studentskom domu te predlagati mjere za unaprjeđenje standarda života u studentskom domu)

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Matej Smetiško

javni poziv za studentske odbore

Zadnje objavljeno

Otvoren je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 2021.g. Novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Produžen Natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu NATJEČAJ za izradu logotipa (vizualnog identiteta) Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Za predsjednika Studentskoga zbora izabran Mihovil Mioković s Ekonomskoga fakulteta Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2020. g. Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih programa u 2020. Predsjednik SZZG-a dao ostavku Natječaj ponovno produžen! Produljen rok za prijavu na Natječaj SZZG-a! Objavljen Natječaj za financiranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu! Izvješće s 4. sjednice Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tin Kolenko novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Rezultati SC-ovog natječaja za financiranje studentskih projekata! IZVJEŠTAJ S 3. SJEDNICE STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu solidarizirala se sa studentima Fakulteta hrvatskih studija Dvostruka zamjenica predsjednika Josipa Smoljo o studentskom predstavništvu te aktivnostima i planovima SZZG-a i HSZ-a 2. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održana 12.12.2019. “Postajanjem fakultetom postajemo posve ravnopravna sastavnica Sveučilišta u Zagrebu” Razgovor s Marijom Barić Đurđević, predsjednicom Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu Studentski centar dijeli velike novce za studentske projekte Očitovanje SZZG-a na mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Konačni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost Studentskog zbora