SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu

 

Predstavnici Studentskog Zbora Sveučilišta U Zagrebu Josipa SmoljoJosip Periša i Nikola Kordić sudjelovali su na konferenciji “Suvremeni izazovi mladih u Europi” koja se 3. prosinca odvila u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Na konferenciji su se okupile mnoge studentske civilne organizacije koje su iznijele svoje perspektive o pitanjima obrazovanja mladih, o prilikama koje imaju te o preprekama na koje svakodnevno nailaze s obzirom na Hrvatske i Europske prilike. Naglasili smo važnost poticanja proaktivnosti mladih gdje je smisleni i produktivan angažman u bavljenju s problemima u državi efektivan mehanizam promjene na bolje.

Konferenciju je organizirao hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler kojem se ovim putem zahvaljujemo te bismo voljeli potaknuti ostale zastupnike, poduzetnike, organizacije i institucije da također uključe mlade, a pogotovo studentske predstavnike, u svoj rad kako bismo zajedničkom suradnjom što bolje i efektivnije postigli željene rezultate, na obostrano zadovoljstvo!

 

Zadnje objavljeno