SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu

 

Predstavnici Studentskog Zbora Sveučilišta U Zagrebu Josipa SmoljoJosip Periša i Nikola Kordić sudjelovali su na konferenciji “Suvremeni izazovi mladih u Europi” koja se 3. prosinca odvila u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Na konferenciji su se okupile mnoge studentske civilne organizacije koje su iznijele svoje perspektive o pitanjima obrazovanja mladih, o prilikama koje imaju te o preprekama na koje svakodnevno nailaze s obzirom na Hrvatske i Europske prilike. Naglasili smo važnost poticanja proaktivnosti mladih gdje je smisleni i produktivan angažman u bavljenju s problemima u državi efektivan mehanizam promjene na bolje.

Konferenciju je organizirao hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler kojem se ovim putem zahvaljujemo te bismo voljeli potaknuti ostale zastupnike, poduzetnike, organizacije i institucije da također uključe mlade, a pogotovo studentske predstavnike, u svoj rad kako bismo zajedničkom suradnjom što bolje i efektivnije postigli željene rezultate, na obostrano zadovoljstvo!

 

Zadnje objavljeno

Otvoren je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 2021.g. Novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Produžen Natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu NATJEČAJ za izradu logotipa (vizualnog identiteta) Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Za predsjednika Studentskoga zbora izabran Mihovil Mioković s Ekonomskoga fakulteta Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2020. g. Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih programa u 2020. Predsjednik SZZG-a dao ostavku Natječaj ponovno produžen! Produljen rok za prijavu na Natječaj SZZG-a! Objavljen Natječaj za financiranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu! Izvješće s 4. sjednice Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tin Kolenko novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Rezultati SC-ovog natječaja za financiranje studentskih projekata! IZVJEŠTAJ S 3. SJEDNICE STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu solidarizirala se sa studentima Fakulteta hrvatskih studija Dvostruka zamjenica predsjednika Josipa Smoljo o studentskom predstavništvu te aktivnostima i planovima SZZG-a i HSZ-a 2. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održana 12.12.2019. “Postajanjem fakultetom postajemo posve ravnopravna sastavnica Sveučilišta u Zagrebu” Razgovor s Marijom Barić Đurđević, predsjednicom Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija Studentski centar dijeli velike novce za studentske projekte Javni poziv za prijave za članove studentskih odbora Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu Očitovanje SZZG-a na mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Konačni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost Studentskog zbora