Tin Kolenko novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu

 

Na 4. sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu izabran je novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon isteka jednogodišnjeg mandata dosadašnje pravobraniteljice Ane Zrna koja je Skupštini predstavila svoj rad i oko 400 slučajeva s kojima se u mandatu bavila provedeni su izbori i za novog pravobranitelja izabran je Tin Kolenko s Pravnog fakulteta.

Tin Kolenko je student četvrte godine prava, član Studentskog zbora Pravnog fakulteta i donedavno član Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i Odbora za statutarna pitanja SZZG-a. U svojoj kandidaturi naveo je da će nastaviti provoditi projekte koji se tiču upoznavanja studenata s njihovim studentskim pravima te raditi na osamostaljenju institucije studentskog pravobranitelja na pojedinim  fakultetima tako da na studentske probleme i pitanja odgovaraju oni koji su s njima bolje upoznati na partikularnoj razini.

Kolegi Kolenku čestitamo i želimo plodan rad i puno uspjeha u jednogodišnjem mandatu!

 

Zadnje objavljeno

Otvoren je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 2021.g. Novi Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Produžen Natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu NATJEČAJ za izradu logotipa (vizualnog identiteta) Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Za predsjednika Studentskoga zbora izabran Mihovil Mioković s Ekonomskoga fakulteta Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2020. g. Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih programa u 2020. Predsjednik SZZG-a dao ostavku Natječaj ponovno produžen! Produljen rok za prijavu na Natječaj SZZG-a! Objavljen Natječaj za financiranje studentskih programa za 2020. Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu! Izvješće s 4. sjednice Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Rezultati SC-ovog natječaja za financiranje studentskih projekata! IZVJEŠTAJ S 3. SJEDNICE STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Javni poziv za podnošenje kandidatura za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu solidarizirala se sa studentima Fakulteta hrvatskih studija Dvostruka zamjenica predsjednika Josipa Smoljo o studentskom predstavništvu te aktivnostima i planovima SZZG-a i HSZ-a 2. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu održana 12.12.2019. “Postajanjem fakultetom postajemo posve ravnopravna sastavnica Sveučilišta u Zagrebu” Razgovor s Marijom Barić Đurđević, predsjednicom Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija SZZG na konferenciji u Europskom parlamentu Studentski centar dijeli velike novce za studentske projekte Javni poziv za prijave za članove studentskih odbora Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu Očitovanje SZZG-a na mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Konačni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost Studentskog zbora